Vetlanda Riksutställningen 2013

Vilka minnen säger jag bara. Alla araber, man är kär på nytt <3
 
Första tanken man får när man får reda på att åka 5h bil och gå upp kl 6-7 på morgon är åhh nej. Jag tänkte den tanken, men när man väl satte sig i bilen och skulle åka 5h var det okej. Jag tyckte det var lite svårt eftersom jag hade ont i ena armen efter Carina dagen innan. Men jag bet ihop, kom fram och det var jobb direkt, fem hästar kom och skulle in i stallet. Allt skulle plockas ut. Maria hade ingen häst på fredagen så det kändes skönt. det var rätt så lugnt.
 
På lördagen var det 3 hästar som skulle starta, Gabriella, Zigrid och Zigi-Zan. Det som jag fick göra var att borsta häst, mocka, fylla på vatten osv. Det var i en annan värld verkligen! Snyggt skulle det vara och ''sminka'' hästarna. Jag försökte göra det mesta jag kunde göra. Som tur så var ju Lovisa där så vi var tre som kunde göra allt!
 
På söndagen så var det bara jag och Ann-Sophie som skullke göra allt. Mocka, fylla vatten, sminka hästar osv.. Nu hade Maria 4 hästar som startades. Fick brodda två, Bl.a. Zigi-Zan, hingsten, 8 broddar och en arm som inte var normal direkt. Smällde i ordenligt, fy tusan vad det gjorde ont.. :( Men bet ihop och gjorde det iallafall. 
 
Det slutade med att Zigi-Zan vann sin klass, vann hingstchampionaten, vann libertyn och blev Best in show. Gabriella vann sin klass och blev 3:a i ungstochampionaten. Zigrid tror jag blev 6-7 i sin klass, Esterna blev nog 5 i sin och Phi Zafirah blev 7-8 i sin klass. 
 
Jag vill verkligen tacka Maria för att jag fick vara med om denna helg och förälskad på nytt. Det är ett minne för livet. <3