Jag tänker framåt med Ronja!

Nu ska ni äntligen få det förklarat vad som jag haft hemligt!
 
Jag har sagt förut att jag känner mig lång på Ronja när jag sitter speciellt barbacka och sedan i dressyrläder. I hoppläder är jag lite halvlång. Det gör mig otroligt ledsen! Jag vill tävla Ronja tills mina ponnyår är slut men jag börjar bli lång. SÅ jag har en tanke!
 
Jag tävlar Ronja denna hösten och sen våren. I sommar tänker jag betcka henne med en viss hingst! Blir hon inte dräktig så är det bara så. Då tar jag tillbaka henne som min lilla ponny och fortsätter att rida på henne. Sen provar jag nästa år, blir hon inte dräktig så får jag se vart jag är någonstans med Butterfly och DD. Jag vill inte vara för lång för Ronja. Jag har gått runt och funderat stort sett hela sommarn på det här beslutet. När jag väl inte kan rida henne så kommer hon antigen bli pensionär eller att jag kanske, inte bestämt än, lånar ut henne. Beror på hur Ronja mår då. 
 
Hingsten jag har valt är.. Trumvirvell.... SPEYKSBOCH DIBLO! Tanken är att jag ska ta honom, men man vet ju aldrig, jag ska kolla lite mer. Men det var en dröm på fyra ben. Tänk han med Ronja. Kan bli riktigt bra!
 
 
Fick ett erbjudande av en tjej att betäcka gratis med en hingst, för hon ville ha min Ronja. Fatta min Ronja! Men tyvärr kan jag inte åka 5 h för att betäcka och han gick naturligt med.. Men då får man ha en plan B. 
 
Jag hoppas att det här går igenom och det här blir bra!