Kära Blogg.se

Nu är jag tbx!
 
Tjejen som sitter och skriver det här är en tjej född 99. Jag är satsande ryttare som vill komma högt i hopp klasserna, jag ska börja 8;an till hösten i Roslagskolan i Norrtälje. Jag kommer skriva om mitt liv om mina hästar, skolan, tävlandet och utvecklingenm med min tvååring som ska gå treårs-testet i vår. 
 
Mina hästar då? det ska ni också få veta!
 
Skee Ronja är ett sto på 16 år, född 97, E. Lofty Roderic U. Urbina UE. Urbino. Ronja har ett hjärta av guld och älskar att racea ute på ängarna. Hon har startat FEI/Nationell dressyr, LA hoppning, western och debuterade i fälttävlan och vann. Vi har tsm placeringar i LC/lokalt, vunnit KM i hoppning och dressyr i år. Vi har startat en lokal dressyr, LC med 63% och en LB med 61%. Tanken är att vi ska ta placerinagr i LB både hoppning och dressyr inom ett år. Ev starta en LA i dressyr. Om ca 1 år kommer Ronja ev betäckas och hoppas på dräktighet!
 
 
Nedernäs DeeDee är också ett sto på 2 år, född 2011, E. Donnerfly U. Chisita UE. Cheenook. Det är min unghäst och framtida ridhäst. Hon kommer gå treårs-testet våren 2014. Tanken är SM om 10 år.
 
 
Butterfly GRC är ett till sto på 17 år, född 1996, E. Cortez U. Expected Winner E. Warrigall. Det är mammas häst som tanken är ska ta mig upp i klasserna. Hon har startat 140/MSV och placeringar i det. Hon älskar att hoppa och är en riktig läromästare. Tanken är att att vi ska komma ut på tävlinga i slutet av 2014 eller början av 2015.